Faqet e ndertuara nga stafi yne perdorin database per mbajtjen e informacionit, i cili rifreskohet nga vete klientet nepermjet nje faqeje administrimi te mbrojtur me fjalekalim.

Per te gjithe klientet ne ofrojme:

 • Shembuj Faqe Interneti
  Regjistrimin domaini (.al .com, .org, .net, etj)
 • Mundesi zgjedhjeje midis nje shumellojshmeri modelesh
 • Website Dinamik i bazuar ne CMS (Content Managment System)
 • Sistem i thjeshte per tu perdorur dhe per tu axhornuar nga vet klienti
 • Web Space dhe Trafik: unlimited
 • Menu me shume nivele
 • Unlimited adresa e-maili account POP3, IMAP, webmail
 • Faqe multimediale me foto, video
 • Search Engine Friendly (E optimizuar per rezultate te mira ne motoret e kerkimit)
 • Statistika dhe mundesi monitorimi
 • Forme kontakti (Mund te dergosh e-mail direkt nga Faqja e Internetit)
 • Mundësi për të pasur përdorues të regjistruar me të drejta të veçanta
 • Faqe interneti me shume gjuhe
 • MYSQL, PHP, XHTML, CSS, Javascript, Flash