Kjo esht Paketa Dinamike. Qellimi i saj eshte tu vije ne ndihme klienteve te cilet duan dicka shume dinamike. Kjo pakete perfshin panelin e administrimit i cili eshte mjaft i nevojshem per administrimin.

Kjo pakete perfshin:

 • Regjistrimin e 1 domain (.com, .org, .net, .al etj)
 • Krijim i modelit sipas deshires se klientit
 • Websit Dinamik i bazuar ne CMS (Content Managment System)
 • Sistem i thjeshte per tu perdorur dhe per tu axhornuar
 • 10 Faqe Webi dhe mundesi per shtim te nje numri te pafundem faqesh nga vete porositesi
 • Web Space: 10 GB (Rreth 200.000 Foto)
 • Trafik: unlimited
 • Menu me shume nivele
 • 10 Adresa e-maili account POP3, IMAP, webmail
 • Faqe multimediale me foto, video
 • Statistika dhe mundesi monitorimi
 • Forme kontakti (Mund te dergosh e-mail direkt nga Site)
 • PHP, XHTML, CSS, Javascript, Flash

Mirembajtje dhe suport teknik

 • Ngarkim ne Host
 • Konfigurim Hosti & Domaini
 • Mirembajtje e Faqes se Internetit
 • Trajnim mbi perdorimin e CMS-se (per perditesimin e artikujve nga vete porositesi)
 • Suport teknik ne rast problemesh
 • Update 1 here ne muaj

Çmimi: 499 €