Motori di Ricerca

Te kesh nje sit Interneti te dizenjuar mireĀ  nuk eshte e mjaftueshme per klientet nqs ata nuk dine ta gjejne ate. Dhe thjesht braktisja e sitit tuaj ne motorret e kerkimet te njohur qe mund te jene si google apo yahoo, nuk eshte e mjaftueshme qe puna e shpenzuar ne ndertimin e sitit te paguaj maximumin qe meriton dhe qe ne deshirojme per ju. Atehere problemi i vetem eshte si ta bejme sitin tuaj te gjendet thjesht nga "potencial kliente" qe jane te interesuar ne ate qe ju ofroni ne Web.

Sot, bizneset duhet te implementojne programe marketingu qe rrisin numrin e perdoruesve te Web-it qe vizitojne me qellim qe te ekspozohen produktet e dhe serviset e tyre nje tregu me te gjere.

Duke patur vite te investuar ne kerkimet dhe zhvillimin e permirsimeve ne rradhitje ne motorrin e kerkimit dhe pozicionim ne motorr kerkimi teknologjia jone na lejon qe te gjitha sitet te ndertuar nga ne, duke perfshire site me database dhe me program komercial shit-blerje aktiv te jene te memorizuar ne motorret e kerkimit.