Objektivi jone: Te prodhojme pune te mire dhe te dy, ne dhe klientet, te jene krenar:

FAQE INTERNETI u formua nga Endri Kerenxhi. Pas shume vitesh punesimi ne agjensi te ndryshme dizajni dhe shume pozicione te ndryshme, ndjem deshiren per te bere gjerat sipas menyres sone. Jo me te bllokuar nga ajo qe mund ta quajme, burokraci dhe protokolli i agjensive te medha por per te qene sa me fleksibel per ti qene sa me prane klientit. Jemi ne gjendje te perdorim vitet e shumta te eksperiences ne disa nga brandet me te medha, dhe per ti sjell ne nje audiens shume me te gjere.

FAQE INTERNETI eshte e specializuar ne ndertimin e faqeve te internetit me teknologjine me te perparuar duke qene gjithnje ne pararoje te zhvillimit. Faqet e ndertuara nga ne kane dizajn profesional, i cili perfshin HTML, CSS, JavaScript dhe Macromedia Flash, duke kombinuar anen estetike me ate funksionale, dhe ne kete menyre arrijme te krijojme faqe qe jane dinamike, lehtesisht te perdorshme, dhe qe hapen mjaft shpejt.

Endri Kerenxhi

Prej Janarit 2007 ka punuar si nje programues, dizajner dhe permiresimi i procesit te faqeve te internetit, regjistrimi i domainit, studimi i llogarive te afiliateve per kompani te ndryshme ne Itali. Procesi konsistonte ne studimin dhe permiresimin e proceseve te ndryshme, regjistrim domainesh, monitorim i shitjeve dhe i klikiimeve ne reklama, benchmarking me konkurrentet e tjere, studimi i fushatave online (Paguaj per klik, afiliatet, Klik per impresion CPM dhe ADWORDS) etj...
Specializuar ne Marketing dhe Menaxhimin e Biznesiti dhe dipllomuar ne Rome ne Universitetin Roma Tre, (Italy).