Faqe Interneti Baze

Kjo esht paketa baze. Qellimi i saj eshte tu vije ne ndihme klienteve te cilet duan dicka te shpejte dhe me pak shpenzime. Kjo pakete perfshin panelin e administrimit i cili eshte mjaft i nevojshem nese faqja do administrohet nga ju.

Stafi yne do te merret me:

 • Ndertimin e faqes
 • Krijimin e modelit sipas deshires se klientit
 • Editim, Krijim, modifikim te imazheve
 • Menu dinamike
 • Forme kontakti (mund te dergosh e-mail direkt nga faqja e internetit)
 • Hostim
 • 1 Domain .com, .net, .info, .org, .biz
 • 5-10 mail account POP3, IMAP, webmail

Kjo pakete eshte mjaft e mire per kliente te cilet e njohin internetin dhe do donin te kishin Blogun e tyre ose Forumin e tyre. Mund te shkruajne artikujt e tyre online dhe te kryejna arkivimin e tyre. Mund te axhornojne forumin me ato argumente qe deshirojne.

 • Faqe Dinamike
 • Krijimin e templates sipas deshires se klientit
 • Editim, Krijim, modifikim te imazheve
 • Krijimi i animimeve flash
 • Menu dinamike
 • Panel administrimi
 • Motor kerkimi
 • Statistika dhe mundesi monitorimi
 • Forme kontakti (mund te dergosh e-mail direkt nga site)
 • Hostim
 • 1 Domain .com, .net, .info, .org, .biz
 • 5-10 mail account POP3, IMAP, webmail etj

Kjo pakete eshte pakete profesionale, e cila ofron sherbimet me te reja dhe profesionale te kohes. Nepermjet kesaj pakete mund te keni sherbimet e meposhtme.

 • Faqe Dinamike
 • Krijimin dhe zgjedhje e modelit sipas deshires se klientit
 • Editim, Krijim, modifikim te imazheve
 • Menu dinamike
 • Panel administrimi
 • Motor kerkimi
 • Video Galeri, chat, videoconferencing,
 • Massmail
 • Forma regjitrimi, antaresimi (te cosumize sipas deshires)
 • Raporte
 • Statistika dhe mundesi monitorimi
 • Forme kontakti (mund te dergosh e-mail direkt nga site)
 • Hostim
 • Disa domain .com, .net, .info, ,org,
 • mail account POP3, IMAP, webmail pa limit etj